Kontakt

Kontaktirajte nas

Drago nam je što želite da stupite u kontakt s nama. Imamo tim stručnjaka koji je uvek spreman da Vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja. Postoji nekoliko načina na koje nas možete kontaktirati, pa odaberite onaj koji vam najviše odgovara.

  • E-pošta: Možete nas kontaktirati putem e-pošte na adresu [prodaja@tehnokom.rs]. Javite nam se s vašim pitanjima, predlozima ili bilo kojim drugim upitom, i mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.
  • Telefonski poziv: Ako želite da razgovarate s nekim iz našeg tima odmah, slobodno nas nazovite na broj [060/51-30-187]. Naši ljubazni agenti biće vam na raspolaganju i rado će vam pružiti potrebne informacije ili pomoć.

Naša korisnička podrška je dostupna radnim danima od 09-19h i subotom od 10-14h. Trudimo se da odgovorimo na sva pitanja u najkraćem mogućem roku i pružimo Vam vrhunsku podršku.

Osim toga, možete pratiti naše društvene mreže kako biste bili u toku s najnovijim informacijama o proizvodima, akcijama i novostima. Naši profilii na [navesti društvene mreže] redovno se ažuriraju i pružaju vam mogućnost da se povežete s nama i s drugim kupcima.

Hvala vam na interesovanju i poverenju koje nam ukazujete. Radujemo se vašem kontaktu i prilici da vam pružimo izvrstan korisnički doživljaj.

Vaš Tehnokom Shop